BEZ POMOĆI

Kao i mnogi oligarsi, i ukrajinski i rosijski, Zelenski je poreklom Jevrej, a Ukrajina je nedavno pala u dužničko ropstvo najbogatije dinastije svih vremena.

Piše: Andrija Lavrek

Nekih 6–8 meseci od početka rata u Ukrajini predsednik Zelenski je izjavio sledeće (doslovno prevodim sa ukrajinskog): „Bio sam šokiran saznanjem da nam Izrael sve dosad nije uputio nikakvu pomoć u oružju”.

zelenski

Očigledno, do tog časa su sve ili praktično sve zapadne zemlje, pre svega zemlje NATO-pakta, poslale Ukrajini neko oružje, a i mnoge druge zemlje barem neku pomoć (predsednik Vučić je izjavio da je Srbija poslala Ukrajini dva opremljena medicinska vozila).

Dva dana nakon izjave Zelenskog (koji je Jevrej, pa je samim tim od svojih prazemljaka mogao očekivati pomoć), oglasio se i predsednik Netenjahu sa vrlo slabim opravdanjem: „Naši avioni patroliraju iznad Sirije zajedno sa ruskim, pa se ne smemo zameriti Rusiji”.

Danas, i već duže vreme, lako možemo shvatiti zašto Izrael nije slao Ukrajini nikakvu pomoć u oružju (ili uopšte nikakvu): izraelske vođe su znale da im predstoji rat sa Hamasom, Hezbolahom i drugima (јеr su znale da će ga oni sami isprovocirati), pa su čuvale ono što imaju, i što će im zatrebati.

A isti taj Netenjahu je, još kao mlađi, na ivritu (savremenom hebrejskom jeziku), za izraelsku televiziju izričito ustvrdio: „Mi držimo i senat i kongres!” (mi, Jevreji, držimo pod svojom kontrolom i američki senat i američki kongres, tj. čitave SAD).

Šta se od tog vremena promenilo? Pa to da Jevreji više ne drže pod svojom kontrolom samo SAD, nego i Rusiju – Putin, Medvedev/Mandelj, upokojeni Prigožin i mnogi drugi su Jevreji, i to je gotovo javna tajna o kojoj se glasno ne govori nigde, posebno ne u Srbiji. Sa Ukrajinom stvari stoje još gore – ne samo što je predsednik Jevrej (kao i mnogi oligarsi, i ukrajinski i rosijski), nego je Ukrajina nedavno pala u dužničko ropstvo najbogatije dinastije svih vremena – Rotšilda. Naime, Rotšildi su otkupili ukrajinski državni dug, i ako Ukrajina ne bude mogla da ga otplaćuje njima, imaju pravo da uzmu bilo koju državnu imovinu Ukrajine. I u trećoj po veličini evropskoj državi, posle Rosije i Ukrajine, u Francuskoj, predsednik Makron je „poreklom Jevrej”. Od ostalih evropskih država bar još jedna, Mađarska, ima predsednika „jevrejskog porekla” – Viktora Orbana. I sve ove podatke lako je proveriti u brojnim zvaničnim i nezvaničnim člancima na internetu, njihovim ukrštanjem i poređenjem.

Dakle, Jevreji vladaju i SAD, i Rusijom, i Evropom. To je i razlog što je baš sad izbio rat između Rosije i Ukrajine – kada su oba predsednika Jevreji – i što je izbio rat na bliskom Istoku, kada se izraelski lideri osećaju dovoljno jakima da unište sve svoje protivnike.

To što Jevreji vladaju ovim delovima sveta i, posledično, kontrolišu medije, razlog je što nikakvi tekstovi u kojima se iznose ovakvi podaci ne mogu biti nigde objavljeni.

A da li su Jevreji zaista toliko moćni? Da li su oni zaista dobijali svoje ratove? Posle prvog velikog ustanka protiv Rimljana imperator Tito (Tit, Titus) je 69. godine naše ere razorio Jerusalim i srušio njihov najveći hram na čijem je mestu danas i već odavno džamija. Posle drugog velikog ustanka u vreme Hadrijana Jevreji su bili prinuđeni da sasvim napuste Izrael. 1492. su masovno proterani iz Španije kada su ih, nakon lutanja u mnogo brodova po Sredozemnom moru, najzad primili – Turci. Nacisti ih umalo nisu istrebili. Dakle, doba velikih jevrejskih biblijskih pobeda (koje su sami pisci Biblije dobrim delom izmislili) odavno je prošlo, i sva je prilika da je pred njima još jedan težak poraz.

Naravno, biće to poraz jevrejskog naroda, ne i Rotšilda, Rokfelera, Morgana, Karnegija, Varburga, Soroša, Maska i drugih najbogatijih, danas i kroz bližu istoriju, Jevreja – neki od njih će, zahvaljujući ratovima, postati samo još bogatiji. I opet će, kao što je neko pronicljiv i duhovit konstatovao posle II sv. rata, „siromašni Jevreji platiti za bogate Jevreje”. A sa siromašnim, tj. običnim, normalnim Jevrejima – i svi ostali. I veliki deo krivice za to biće i na kupljenim ili ućutkanim medijima upravo u Rusiji, SAD, Ukrajini, a između ostalih zemalja i u Srbiji.